VIDEO EXCLUSIV Un șofer beat a încercat să intre cu mașina în coloana de protestatari de la Constanța. El a fost oprit la timp de forțele de ordine

Șoferul beat a fost oprit de jandarmi. FOTO ctnews.ro
Șoferul beat a fost oprit de jandarmi. FOTO ctnews.ro

Seara cu cel mai mare protest din istoria recentă a Constanței ar fi putut avea parte și de o tragedie. Pe bulevardele orașului au ieșit joi seara peste 8500 persoane. Un individ din Constanța a fost la un pas să intre cu mașina în coloana de protestatari.

Bărbatul se afla la volanul unei Skoda Fabia cu numărul CT 87 MAA. Atunci când protestatarii au ajuns în zona Trocadero din Constanța, șoferul, care venea din sens opus, a tras brusc de volan și a intrat pe contrasens.

Doar reacția rapidă a jandarmilor care însoțeau manifestanții l-au oprit pe individ să lovească pe cineva. El a fost dat, cu greu, jos din mașină și reținut de jandarmi pentru cercetări, pentru că părea a fi beat.

Câteva minute mai târziu, bărbatul a fost ridicat de ofițerii de la Poliția Rutieră Constanța În urma testului cu aparatul Alcooltest, oamenii legii au constatat că bărbatul avea 0.85 la mie alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii constănțeni au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. După ce se trezește din beție, individul trebuie să explice și gestul său de a intra în coloana cu protestatari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*