Video Editorial: Adrian Bîlbă explică de ce are nevoie Constanța de mai multe spații verzi

dr. Adrian Bîlbă
dr. Adrian Bîlbă

Oamenii care au condus Constanța în ultimii ani nu s-au preocupat activ de îngrijirea și crearea de noi spații verzi. Doctorul Adrian Bîlbă, director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii ne vorbește astăzi despre motivele care ne conving că orașul de la malul mării are nevoie de mai multă verdeață.

Pomii sau iarba ajută la filtrarea prafului sau din punct de vedere psihologic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Un american venit în Constanța observă absurdul spațiilor verzi: De ce nu poți să calci pe iarbă? | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*