VIDEO Cum arată noul bazin al delfinilor din Constanța. Delfinariul se pregătește să-și deschidă porțile

Reprezentație la Delfinariul Constanța. FOTO Cătălin Schipor
Reprezentație la Delfinariul Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Mai sunt doar câteva săptămâni până la deschiderea noului Delfinariu din Constanța. Clădirea a fost reconstruită din temelii și va putea să primească de 5 ori mai mulți vizitatori. Conducerea Complexului Muzeal pentru Științele Naturii Constanța a pregătit însă și o surpriză pentru mamiferele vedetă ale litoralului.

Directorul instituției, Adrian Bîlbă a explicat pentru Constanța NEWS în ce au constat lucrările la noul bazin. Procesul de mutare va începe abia după 25 mai. La acel moment va fi filtrată apa și va fi pregătită noua casă permanentă a delfinilor.

Doctorul Adrian Bîlbă spera ca până la 1 iunie totul să fie pregătit, iar Ziua Copilului să fie sărbătorită de toți vizitatorii în noul spațiu, mai generos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*