VIDEO Costa neoRomantica, cea mai mare navă de pasageri din acest an, a ajuns în Portul Constanța

Costa neoRomantica
Costa neoRomantica

Costa NeoRomantica este cel mai mare vas de croazieră care acostează în portul Constanța în acest sezon. Nava companiei italiene este a doua dintre cele 18 care ajuns la noi.

Vasul cu aproape 2000 de pasageri la bord lasă ancora la ora 7.00 a zilei de sâmbătă, 7 mai și stă pe tărâm românesc vreme de 12 ore. Costa NeoRomantica are un tonaj de 56.000 tone și a fost complet renovată în anul 2012.

La bord se află un echipaj format din 650 oameni. Nava depășește în lungime două terenuri de fotbal, iar viteza ei este de 20 noduri.

Pasagerii se pot delecta cu diverse feluri de mâncare într-unul dintre cele șase restaurante, pot să vadă spectacolele de cabaret, să își cheltuiască banii la Cazino sau în magazinele de la bord. Tinerii au o galerie virtuală și discotecă în care să petreacă fiecare noapte.

Urmăriți reportajul video realizat de Constanța NEWS la bordul navei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*