VIDEO Consilierul Tudorel Chesoi se gândește la constănțeni: “Băncuțe pe trotuarele municipiului și în fața blocurilor”

Consilierul Tudorel Chesoi. FOTO Arhiva Personală
Consilierul Tudorel Chesoi. FOTO Arhiva Personală

O idee simplă, care poate fi realizată cu un buget minim a fost propusă de către consilierul municipal Tudorel Chesoi. Acesta a scris un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care municipalitatea se obligă să investească în mobilier urban: băncuțe cu umbrelă și coșuri de gunoi pe trotuarele marilor bulevarde și străzilor din oraș, dar și în fața blocurilor sau a caselor.

Ideea este una viabilă. În mod normal, o băncuță nu costă la preț de magazin mai mult de 250 lei. Achiziția în cantitate mare – peste 400 bucăți va aduce orașului o reducere considerabilă, iar avantajele acestei investiții se văd imediat.

În momentul de față, cine merge pe oricare dintre trotuarele marilor artere rutiere ale orașului observă că lipsesc două lucruri: băncuțe și coșuri de gunoi. Cum poți să te bucuri de peisajul orașului dacă nu ai o băncuță pe care să te odihnești atunci când pleci la pas. Mobilierul urban este necesar atît tinerilor cât și bătrânilor din Constanța.

Proiectul de hotărâre a fost depus de consilierul Tudorel Chesoi pe 19 aprilie 2016. El ar putea să intre pe ordinea de zi în ultima ședință de consiliu a acestui mandat, programată pentru sfârșitul lunii aprilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Ideea fostului consilier independent Tudorel Chesoi este pusă în aplicare. Primăria Constanța cumpără bănci de odihnă stradale | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*