VIDEO Cine este Costin Răsăuțeanu, noul viceprimar al Constanței care va sta pe scaunul lui Radu Mazăre

Costin Răsăuțeanu, noul viceprimar al Constanței. FOTO Adrian Boioglu
Costin Răsăuțeanu, noul viceprimar al Constanței. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii municipali din Constanța au ales astăzi, la propunerea lui Decebal Făgădău, un nou viceprimar al orașului. Costin Răsăuțeanu vine în funcția publică din aceea de consilier local și din postura de președinte al Organizației de Tineret a PSD Constanța.

Și cum Decebal Făgădău și Gabriel Stan nu și-au părăsit birourile atunci când Radu Mazăre și-a dat demisia, Răsăuțeanu va avea “cartierul general” exact pe scaunul lui Mazăre.

“Sunt onorat că am primit votul de încredere al colegilor consilieri și ai asigur de sprijinul meu pentru proiecte concrete, pertinente, serioase pentru că înainte de a fi aleși locali sunt constănțeni”, spune Costin Răsăuțeanu.

Conform declarației de avere depusă în luna iunie 2015, Răsăuțeanu are un apartament de 60mp cumpărat în 2015, un autoturism Volkswagen din 2001 și depozite bancare care totalizează aproape 38.000 lei. Pe de altă parte, el are un credit în valoare de 246 mii lei pe care trebuie să-l achite până în anul 2045.

Noul viceprimar este asociat unic al unei firme și deține funcții de conducere în două asociații. Răsăuțeanu este expert în fonduri structurale și are 35 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. umarul la nevoile constantenilor.de parca v-ar fi durut gura. de una zi am vb cu un domn care spune afirma cum ca a fost la dvs inrtro audienta pt o problema medicala de ajutor medical era vb de o interventie chirurgicala. bineneteles spune ca l-ati trimis la plimbare cu o lista de acte care trebuiau facute pt eventualul aj care era s-au nu aprobat dupa 30,40 de zile. acea persoana se chinuie si astazi sa mai traiasca sincer spune nu stie de ce nu sa dus la tren la mare la draku spune el. frumos ajutor in fapt vorbe gaaaale si cam atiit

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*