VIDEO Bărbat din Peștera, omorât la Valu lui Traian. Victima a fost lovită de două mașini după o traversare nepermisă

Accident mortal la Valu lui Traian. FOTO Captură video

Tragedie pe Drumul Național care leagă Constanța de comuna Valu lui Traian. Un bărbat de 69 ani din comuna Peștera și-a pierdut viața după ce a fost lovit de două autoturisme.

Martorii povestesc că bărbatul a coborât dintr-un microbuz în dreptul stațiunii de cercetări de la Valu lui Traian. El intenționa să ajungă la casa fiului său care locuia în zonă. A traversat drumul prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost lovit de un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar către Valu lui Traian. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a fost aruncat pe contrasens.

Poate că șocul nu i-ar fi fost fatal dacă nu ar fi fost lovit de o a doua mașină, o Skoda cu numere de București. Medicii de la serviciul de Ambulanță Constanța chemați la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Manevrele de resuscitare au fost zadarnice.

Băiatul victimei, Dumitru Cozmâncă, a povestit polițiștilor că își aștepta tatăl din timpul zilei și nu știe de ce a întârziat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanța.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele celor doi șoferi – o femeie de 52 ani din Poarta Albă și un bărbat de 31 ani din Timișoara.

 

Adauga valoare acestui articol "VIDEO Bărbat din Peștera, omorât la Valu lui Traian. Victima a fost lovită de două mașini după o traversare nepermisă"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*