VIDEO Avanpremiera peliculei #selfie69, la Constanța. Actorii și echipa comediei românești vin să-și întâlnească publicul

selfie69 la Constanța
selfie69 la Constanța

Cea mai așteptată comedie românească a anului, #selfie69, intră pe marile ecrane din 16 septembrie. În întâmpinarea evenimentului, protagoniștii filmului și regizoarea Cristina Iacob se vor întâlni cu publicul din țară într-o serie de spectacole de avanpremieră, unde fanii fenomenului #selfie vor avea ocazia să urmărească în premieră cea de-a doua parte a poveștii cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014.

Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Sali Levent, Flavia Hojda, Alex Călin, Alina Chivulescu și Codin Maticiuc, precum și vedete din showbiz care susțin filmul se vor întâlni cu publicul în prima săptămână de avanpremiere în țară.

Avanpremiera de la Constanța va avea loc pe 5 septembrie la Cinema City din City Park Mall.

”Abia așteptăm întâlnirea cu spectatorii și suntem nerăbdători să vedem reacțiile voastre. Este un film făcut pentru voi și este foarte important pentru noi să vă întâlnim”, spune regizoarea Cristina Iacob, care nu va lipsi de la evenimentele din țară.

#selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

După aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?! Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau!

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*