Valentin Vrabie și-a depus candidatura la funcția de Primar pentru Medgidia cu un număr de 7 ori mai mare de semnături

Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu
Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu

Fostul primar de la Peștera este decis să câștige Primăria Medgidia, iar numărul mult mai mare de semnături strânse demonstrează că are susținerea localnicilor.

Valentin Vrabie și-a depus luni candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție Medgidia. Documentele au fost însoțite de 6849 semnături ale susținătorilor, o număr de aproape 7 ori mai mare decât cel necesar prin lege.

Candidatul la scaunul de primar a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în această acțiune.

Valentin Vrabie candidează ca independent în această cursă electorală. El a renunțat la funcția de primar al comunei Peștera, calitate care i-a adus aprecierea unei întregi țări pentru buna administrare a banului public.

Valentin Vrabie și-a depus candidatura la primăria Medgidia
Valentin Vrabie și-a depus candidatura la primăria Medgidia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*