Valentin Vrabie îi îndeamnă pe localnici să aplice pentru reabilitarea termică a blocurilor. Primăria Medgidia ajută cu documentația și cofinanțare

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. FOTO Primăria Medgidia
Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. FOTO Primăria Medgidia

Medgidienii care locuiesc la bloc ar putea beneficia de anveloparea locuințelor.

Primarul municipiului, Valentin Vrabie a lansat astăzi un apel pentru cei interesați: “haideți să schimbăm imaginea orașului nostru!”

Pentru îmbunătățirea aspectului arhitectural al municipiului Medgidia, în această perioadă pot fi accesate fonduri europene pentru reabilitarea termică a blocurilor. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primăria municipiului Medgidia va susține financiar cofinanțarea necesară și întocmirea documentației aferente.

Persoanele interesate pot depune solicitări la sediul primăriei, singura condiție necesară fiind organizarea în asociații. Primele două blocuri din Medgidia care vor fi modernizate sunt DC3 și B3.

Edilul a mai precizat că Primăria va scoate la licitație execuția a altor patru blocuri care totalizeză 100 locuințe sociale. Imediat după aceea, administrația locală va avea în vedere imobilele din zona cunoscută sub numele de “Berărie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*