FOTO Val de înecați pe plaja Steaua de Mare din Eforie Nord

Barbat inecat Eforie Nord. SMURD resuscitare

Două cazuri grave s-au înregistrat în decurs de câteva ore pe plaja Steaua de Mare din Eforie Nord. Pentru salvarea lor au intervenit forțe ale ISU Dobrogea, SMURD și ambulanță.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, apelul a fost făcut în jurul orei 17.00, la fața locului fiind trimise cele mai apropiate echipe de intervenție – un SMURD B și șenilata. Victima, un tânăr de 18 ani din Ialomița, era la mal inconștient. Cele două echipa au început maneverele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD C.

Ulterior, după ce medicii au reușit să îi pornească inima, a fost preluat de echipele medicale și transportat la spital. La scurt timp, în jurul orei 18.30, un alt apel la 112 anunța că în aceiași zonă, o altă persoană s-a înecat, în larg. La intervenție, pe lângă echipajul SMURD de tip B și șenilata, a fost trimis și un echipaj cu scafandrii și cu o barcă de intervenție de tip RIB.

UPDATE: Cu tot efortul depus de echipajele de salvare, viața celei de-a doua persoane nu a putut fi salvată. Bărbatul a fost declarat decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*