Val de accidente rutiere în dimineața de duminică, în județul Constanța

În urma accidentului din Tuzla, două mașini au fost grav avariate. FOTO IPJ Constanța

Mai multa accidente rutiere s-au înregistrat pe raza județului Constanța la primele ore ale dimineții de duminică 10 iunie. 

Primul eveniment rutier a fost înregistrat în jurul orei 6.15, când, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism în localitatea Tuzla, pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța. La un moment dat, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un tânăr, de 20 ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului din urmă.

Peste aproximativ jumătate de oră, o femeie în vârstă de 62 de ani, a condus un autoturism pe strada Decebal din localitatea Hârșova iar la intersecția cu strada Traian, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție. Aici, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, pe strada Traian.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

O altă conducătoare auto a fost implicată într-un alt accident rutier, o oră mai târziu, în jurul orei 7.50. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o conducătoare auto în vârstă de 43 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu spre localitatea Mihail Kogălniceanu. În zona km 180+700m, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, către dreapta. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*