Urmărit internațional, depistat la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Avion pe pista Aeroportului Mihail KogălniceanuAvion pe pista Aeroportului Mihail Kogălniceanu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Internaţional Constanţa au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean britanic, urmărit internaţional de către autoritățile spaniole, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 9 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Cetăţeanul britanic C.D., în vârstă de 48 de ani, s-a prezentat pe data de 3 mai 2017, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Internaţional Constanţa – Mihail Kogălniceanu, pentru efectuarea formalităților de frontieră, din direcția Londra.

Cu ocazia verificării persoanei în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă, acesta fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile spaniole. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă de 9 ani cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Poliţiştii de frontieră au predat bărbatul în cauză unei echipe operative din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Adauga valoare acestui articol "Urmărit internațional, depistat la Aeroportul Mihail Kogălniceanu"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News