Un tânăr din Brăila a fost prins de polițiști când conducea cu 200 km/oră la plecarea de pe litoral. Conducătorul auto a rămas fără permis

Șoferul prins de RADAR cu 200 km/h
Șoferul prins de RADAR cu 200 km/h

Viteză record pe Drumul Național Constanța – Hârșova. Un șofer din județul Brăila a fost surprins de polițiștii constănțeni în timp ce circula cu peste 200 km/oră.

Incidentul a avut loc în dimineața de luni, 5 iunie. Oamenii legii care monitorizau traficul cu aparatul RADAR au depistat 19 șofer indisciplinați. Cu toate că viteza maximă pe acel tronson era de 100 km/oră, cei 19 aveau viteze de peste 141 km/oră.

Valoarea sancțiunilor contravenționale a fost de 23.490 lei, fiind aplicate și 42 de puncte de penalizare. Au fost reținute 12 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Zăvoaia, județul Brăila, a condus un autoturism pe DN 2A (kilometrul 190), fiind surprins cu 200 km/h. In astfel de cazuri, polițiștii ridica permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioada de 90 de zile și aplica o sancțiune contravențională de 1305 lei.

Conducătorul auto conducea o mașină cu numere provizorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*