Un tânăr a murit după ce s-ar fi urcat băut la volan

Descarcerare SMURD ISU Dobrogea
Descarcerare SMURD ISU Dobrogea

Vineri noapte, la 112 au fost anunțate două accidente rutiere, în zone diferite ale județului, dintre care unul mortal. Ulterior, anchetatorii au stabilit că ambii șoferi se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

 

Prima alarmă a fost dată în jurul orei 21.00, pe raza localității Cobadin. Un autoturism scăpat de sub control a părăsit șoseaua, a nimerit în șanț și de aici s-a oprit într-un copac. Șoferul a reușit să iasă singur și a fugit de la locul faptei. Doi pasageri au reușit să iasă singuri, dar pentru scoaterea celui de-al treilea a fost necesară intervenția echipajului de descarcerare al ISU Dobrogea din stația Medgidia. Din fericire, cadrele medicale al Ambulanței și SMURd-ului trimise la fața locului au constatat doar răni minore la victimele din mașnă, trei persoane de sex masculin de 38, 29 și 18 ani, cu domiciliile în Cobadin și Medgidia. Totuși, s-a luat măsura transportării acestora la spital pentru investigații suplimentare.

Șoferul a fost identificat și el repede de către polițiști, fiind vorba de un tânăr de 24 de ani, din Cobadin, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal  pentru conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, autorul accidentului de la Cobadin a fost reținut pe baza de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Constanța în după amiaza de sâmbătă. În funcție de decizia Parchetului se va face propunere de arestare preventivă.

Un alt accident rutier, dar mult mai grav a fost anunțat în jurul orei 4 dimineața pe DN 39B – drumul ce duce din stațiunea Olimp spre DN 39. La o curbă, în zona complexului Lacul Racilor, un autoturism a fost scăpat de sub control și practic s-a mulat pe un copac aflat pe marginea drumului. Echipajele medicale ajunse la locul accidentului nu au mai putut decât să constate decesul șoferului, singurul ocupant al mașinii, care suferise multiple fracturi. Pentru scoaterea trupului neînsuflețit dintre resturile contorsionate ale mașinii a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare, din stația Mangalia. Victima avea 24 de ani, era din Schitu și potrivit martorilor, ar fi consumat alcool la la un club nou-deschis în zona. Acest lucru se va putea stabili cu exactitate după ce va ieși rezulttaul alcoolemiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*