Un tânăr a fost la un pas de a fi jefuit de cel căruia trebuia să îi vândă un telefon mobil

Suspectul a fost prins de către polițiști. FOTO CTnews.ro (Foto arhivă)

Înainte de sfârșitul anului, un tânăr din Constanța a decis să își vândă telefonul mobil pentru a avea bani de distracție. Numai că a fost la un pas de a fi jefuit de potențialul client.

Anchetatorii au stabilit că în data de 29 decembrie, suspectul și victima s-au întâlnit în jurul orei 17.50, în zona pieței Tomis III, după ce în prealabil luaseră legătura prin intermediul unui anunț postat pe un site. Suspectul a încercat la un moment dat să îi smulgă telefonul victimei din mână, folosind în acest scop un spray lacrimogen. Vânzătorul nu a dat însă drumul telefonului, iar după ce a scăpat a sunat la 112. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii constănțeni au identificat suspectul în persoana unui tânăr de 21 de ani, din Constanța. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță, iar ulterior, Judecătoria Constanța, a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*