Un spărgător de mașini ce acționa în Tomis Nord a fost prins de polițiști

 

Un individ care se plimba pe străzi în dimineața de 13 iunie a.c. în jurul orei 4.40, a atras atenția unui echipaj de ordine publică formată din polițiști ai Secției 2 și un jandarm din cadrul G.J.M. Tomis Constanța. Oamenii legii l-au legitimat, iar pentru că avea un comportament dubios, i-au efectuat o percheziție corporală sumară. Cu această ocazie, s-au găsit asupra sa mai multe bunuri – un memory stick, o asigurare obligatorie, documente, două perechi de ochelari, un cablu auxiliar, 7 CD-uri, un breloc și un sistem GPS. Luat la întrebări, individul a afirmat că le-a sustras din mai multe autoturisme parcate. În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras în aceiași noapte, din cinci autoturisme parcate în cartierul Tomis Nord din Constanța,

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85% și predat părților vătămate.

Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*