Un nou proiect Erasmus la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia

echipa de implementare a proiectului Skills for life” la LTNB Medgidia

După derularea cu succes a proiectelor “Enterprise” şi “Healthy Life”, Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia va coordona în următorii doi ani şcolari un nou proiect Erasmus + Acţiune Cheie 2, proiect cu finanţare europeană.

Proiectul se numeşte “Skills for life” şi va fi implementat de o echipă entuziastă de profesori și elevi ai LTNB. Parteneri în proiect sunt instituţii şcolare din Germania, Franţa şi Polonia.

Prin activităţile internaţionale derulate în cadrul proiectului “Skills for life” sunt urmărite câteva obiective importante pentru formarea tinerilor europeni. Amintim aici câteva obiective ale proiectului:

• formarea şi dezvoltarea abilităţilor necesare tinerilor în viaţa personală şi profesională;
• dezvoltarea competenţelor cross-curriculare relevante pentru viaţă şi profesie;
• sprijinirea participanţilor în înţelegerea cerinţelor de pe piaţa muncii şi orientarea lor şcolară şi profesională;
• îndrumarea participanţilor pentru a devein cetăţeni mai buni şi de a contribui la dezvoltarea comunităţii şi a societăţii în care trăiesc;
• dezvoltarea de noi metode de predare-învăţare şi realizarea unor activităţi de instruire atractive pentru tineri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*