FOTO Un năvodărean, angajat al unui centru comercial, a fost reținut pentru agresiune sexuală a unei minore de 13 ani

Suspect în cazul crimei din Corbu, audiat la Poliția Năvodari. FOTO cu rol ilustrativ

Un individ care ar fi agresat sexual două fetițe, una de 3 ani și una de 13 ani a fost reținut de polițiști din Năvodari.

„Astăzi a fost o zi devastatoare pentru mine, când am aflat de la copilul meu, care ieșise la o mică plimbare  cu cățelul, lângă parcul de lângă școala 3 (zona cu iarbă din apropierea terenului), pe la ora 16 și un domn (pe care încă nu l-am identificat în totalitate), având și el un câine rasa cocker spaniel, se pare că ar locui prin împrejurimi, în zona Alfa Beta, a fost atât de nemernic încât mi-a acostat fata, ademenind-o cu întrebări și alintături despre cățelul nostru, un junior de cinci luni, rasa bichon havanez (…). Fata a realizat imediat că ceva este în neregulă cu comportamentul individului, în momentul în care îi „explica“ câinelui că o să-l lase fără „mamă“ și în secunda doi, a prins-o de antebraț, strâns și pentru câteva momente i-a pus și mâna la gât, apoi fără nerușinare, pe coapse, efectiv lipind-o de el, urmând și gestul de palpare sau cum s-o numi al sânilor. Este groaznic să i se întâmple așa ceva unei fete, la o ieșire în parc, la doi pași de casă. Copilul s-a zbătut efectiv să se elibereze din brațele vânjoase ale lui, spunându-i că spune părinților și la poliție. Aveți grijă mămici și tătici de copiii voștrii, mai ales că de la diferite persoane, care au și ei câini că u ar fi prima dată. Acum aproximativ o lună, tot aici în parc, de data aceasat o fetiță de vro trei ani și ceva a fost strânsă forțat și așezată pe genunchii lui, de parcă mima un act,“ a povestit mama ultimei victime pe un grup al orașului Năvodari de pe Facebook. 

Imediat, năvodărenii s-au mobilizat și i-au găsit profilul de facebook al individului. Așa le-a fost mai ușor și polițiștilor să dea de urma lui. Este vorba de Șerban P. de 47 de ani din Năvodaricăruia i s-a reținut infracțiunea de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 13 ani. Oamenii legii continuă cercetările în cazul său, părinții care au trecut prin situații asemănătoare fiind îndemnați să depună plângere penală.

Suspectul a fost reținut o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța,și a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său, magistrații au emis un mandat pentru 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*