Un mopedist fără permis s-a ales cu dosar penal după o întâlnire cu Poliția Locală

Poți avea probleme dacă încalci legea și te întâlnești cu Locala. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 13 mai, un individ care conducea un moped, dar fără permis de conducere s-a întâlnit întâmplător cu un echipaj al Poliției Locale. 

Pit reprezentanților DGPL, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care conducea un moped pe bulevardul Aurel Vlaicu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Deoarece fapta întrunea elementele constitutive ale unei infracțiuni, lucrătorii instituției au demarat procedura sesizării instituției abilitate pentru demararea cercetărilor pentru infracțiunea de circulație pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*