Un minor din Constanța, săgeata unei grupări ce acționa prin metoda „Accidentul“, prins de un elev al Școlii de Poliție

Bani, lei. FOTO metropolitanul.ro
Mai mulți bani! metropolitanul.ro

Drăghici Daniel, elev al Școlii de Poliție, se afla în timpul liber când a recuperat peste 20.000 de lei, bani luați de la un bătrân, de 74 de ani, din Pitești ce fusese înșelat prin metoda accidentul.

Polițistul în devenire se afla în fața blocului victimei și a observat momentul în care acesta preda un plic unui tânăr, de 16 ani, din Constanța. Bănuind că este ceva în neregulă, Daniel, însoțit de un prieten, a urmărit tânărul care luase plicul și l-a imobilizat.

De asemenea, telefonic, a solicitat sprijinul politiștilor Secției 2 Poliție Pitești, reușindu-se recuperarea celor peste 20.000 de lei ce se aflau în plic.

Daniel are 19 ani, a fost admis la Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina în ianuarie 2018 și este în practică la Poliția Orașului Ștefănești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*