Un minor a fost tâlhărit și amenințat cu cuțitul chiar în fața blocului

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Telefoanele de ultimă generație continuă să fie sursa multor necazuri. Un minor care deținea un smartphone Samsung S6 a fost amenințat pentru acesta cu un cuțit de către un necunoscut.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în seara zilei de 9 iulie a.c., în jurul orei ora 18.00, C.D. în vârstă de 24 de ani trecea pe strada Arcului din cartierul Km. 4-5, și a văzut un minor în vârstă de 17 ani în fața unui bloc, cu un telefon mobil în mână. S-a apropiat de el și i l-a cerut pentru a da un telefon urgent. Victima s-a lăsat păcălita și i l-a dat. Numai că în momentul în care suspectul s-a văzut cu telefonul în mână a luat-o la fugă. Minorul a început să țipe și să fugă după hoț. Numai că acesta s-a întors la el cu un cuțit în mână și l-a îmbrâncit, continuându-și apoi fuga.

A fost anunțată poliția, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru tâlhărie. La scurt timp, suspectul a fost identificat, iar telefonul mobil, evaluat la suma de 2.000 de lei a fost recuperat și înapoiat păgubitului.  Tânărul a fost reținut și ulterior prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul al I.P.J. Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*