Un individ periculos din Râmnicu Vâlcea, urmărit internațional, a fost prins la Constanța

Poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea a 5 infracțiuni de șantaj, furt calificat, trafic de migranți, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare în scop fraudulos, fapte comise în Italia.

În cursul zilei de 4 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța l-au preluat de la polițiștii Secției 1 Poliție pe bărbatul, de 44 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea a 5 infracțiuni de șantaj, furt calificat, trafic de migranți, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare în scop fraudulos, fapte comise în Italia.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*