Un individ a încercat să scape de fosta concubină dându-i foc

Un bărbat din localitatea Ciocârlia a fost arestat pentru tentativă de omor, victima fiindu-i fosta concubină.

Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale până în prezent a relevat, potrivit procurorilor, că fapta a fost comisă la data de 21 iulie 2017, în jurul orelor 24.00. Ancheta a scos la iveală că în urma unei stări conflictuale cu fosta sa concubină, în vârstă de 51 de ani, inculpatul Niculae Nichifor a incendiat-o pe acesta după ce în prealabil a stropit-o cu benzină. Victima a suferit arsuri pe corp în proporţie de 40%. Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În data de 22 iulie procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a reţinerii inculpatului, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor. A fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile, propunere ce a fost admisă la data de 23 iulie de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*