Un hoț din buzunare ce opera pe autobuzele din Constanța, a fost prins și dat pe mâna poliției

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de un individ care ar fi comis cel puțin două furturi din buzunare.

Potrivit anchetatorilor, este vorba de inculpatul P.L., având antecedente penale și aflat în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Acesta, în data de 26 iulie, în jurul orei 12:20, i-a sustras portofelul persoanei vătămate M.A.D.I, în timp ce călătorea cu autobuzul RATC pe linia 5-40 între stațiile ,,Gara CF Constanțaꞌꞌ și ,,Capitolꞌꞌ, prejudiciul reclamat fiind de 1.000 lei. O zi mai târziu, pe 27 iulie, a încercat să-i sustragă portofelul persoanei vătămate H.A.I, turist, în timp ce călătorea cu autobuzul RATC pe linia 5-40 între stațiile ,,Gara CF Constanțaꞌꞌ și ,,Spitalul Municipal Constanțaꞌꞌ, infracțiunea neconsumându-se ca urmare a faptului că persoana vătămată a observat momentul în care autorul încerca să-i sustragă portofelul și astfel i-a întrerupt acțiunea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*