Un homosexual a fost ademenit sa facă sex, dar s-a trezit amenințat cu cutitul

Un tânăr de 24 de ani a fost acostat în data de 10 iulie a.c., în jurul orei 1.00 pe strada Nicolae Iorga de către un individ. Acesta i-a făcut avansuri și în cele din urma au decis să meargă la locuința sa pentru a întreține relații sexuale. Au ajuns la cuibușorul de nebunii în jurul orei 2.00, numai ca aici gazda, în loc să se pregătească să își satisfacă musafirul,  a luat un cuțit și l-a amenințat. I-a luat telefonul mobil, o pereche de ochelari Polaroid, un ceas de mana Orient și toți banii pe care îi avea în buzunare – 30 de lei, apoi l-a dat pe ușă afară. Deși speriat de cele petrecute și de amenințări, victima a alertat poliția. In urma percheziției făcute la domiciliul suspectului, anchetatorii au reușit să recupereze întreg prejudiciul, estimat la 1.000 de lei și să îl predea victimei. Suspectul, în vârstă de 21 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore  pentru comiterea faptei de tâlhărie, fiind escortat și introdus în arestul I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de 11 iulie a.c. să fie  prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*