Un copil care a plecat să se plimbe cu autobuzul nu a mai știut să se întoarcă acasă, dar a fost ajutat de jandarmi

Jandarmii le-au stricat treburile pescarilor. FOTO Cătălin Schipor

În cursul zilei de marţi, 13 martie, în jurul orei 20.00, subofiţerul aflat în serviciul de pază şi protecţie la Judecătoria Constanţa a observat în zona adiacentă o fetiţă dezorientată care plângea, părând că se rătăcise.

Imediat jandarmul a intrat în alertă. A început să întrebe trecătorii îl cunosc pe copil, sau dacă l-au văzut însoțit de vre-un adult, dar răspunsul a fost negativ. Atunci, subofiţerul a solicitat sprijinul unui echipaj mobil, care s-a deplasat imediat la faţa locului. În urma discuţiilor cu fetiţa, jandarmii au aflat că aceasta are 7 ani, are domiciliul în cartierul Km 4-5. În timp ce se juca în zona unde locuieşte, a urcat într-un autobuz de transport în comun, ajungând în zona instanţelor.
Ulterior, oamenii legii au condus-o pe micuţă la domiciliu şi au încredinţat-o bunicii.

Jandarmii le recomandă părinţilor să nu-și lase copiii fără supraveghere și să le explice cum să procedeze în cazul în care se rătăcesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*