Un cetăţean turc a încercat să treacă ilegal frontiera, pe bicicletă

Trecere ilegala frontiera pe bicicleta
Trecere ilegala frontiera pe bicicleta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au depistat un cetăţean turc care a încercat să intre ilegal în România, din Republica Bulgaria, trecând frontiera, peste câmp, cu ajutorul unei biciclete.

În data de 03.04.2017, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au depistat, în apropierea localităţii de frontieră Vama Veche, un tânăr care se deplasa cu bicicleta, dinspre Republica Bulgaria spre România.
Acesta nu vorbea limba romana și deoarece nu își justifica prezența în zonă, polițiștii de frontieră l-au condus la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru cercetări.

În cadrul primelor verificări, persoană în cauză a declarat că este cetăţean turc, în vârstă de 31 de ani, asupra lui fiind descoperite documente prin care solicitase azil în Republica Bulgaria. Bărbatul a declarat că a trecut frontiera din țara vecină, cu intenţia să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar în cursul zilei de azi, acesta va fi predat autorităţilor bulgare, în baza protocolului româno-bulgar, în vederea continuării cercetărilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*