„Un bunic în vacanță” – proiect special al Arhiepiscopiei Tomisului pentru bătrânii nevoiași

Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator. FOTO Arhiepiscopia Tomisului
Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator. FOTO Arhiepiscopia Tomisului

De la data de 1 octombrie a.c., Arhiepiscopia Tomisului, în colaborare cu Mănăstirea „Sfânta Elena de la Mare” și Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare”, lansează un nou proiect social destinat seniorilor: „Un bunic în vacanță”. Acesta se adresează persoanelor vârstnice nevoiașe și cazurilor sociale.

Parohiile vor asigura integral beneficiarilor cazarea cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină) și 3 proceduri recomandate de medicul specialist balneofizioterapie în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare”, într-un pachet special de 10 zile, pe baza trimiterii de la medicul de familie și a cardului de sănătate.

Selecția persoanelor se va realiza în urma unei evaluări făcute de o comisie formată din preotul paroh în colaborare cu preoții coslujitori, iar în cazul în care comisia nu poate fi întrunită din minim 3 preoți, aceasta va fi constituită din minim 3 persoane, respectiv preotul paroh și doi consilieri parohiali.

Proiectul a fost inițiat de către parohia „Sf. M. Mc. Mina” din Constanța și, de la 1 octombrie, este extins la nivelul eparhiei Tomisului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*