Un bărbat foarte gelos din Murfatlar și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit

Cercetare la locul crimei
Polițiștii au demarat cercetarea la fața locului. FOTO cu rol ilustrativ.

Și-a ucis soția și apoi a sunat la 112 anunțând fapta comisă. Este fapta unui bărbat din localitatea Murfatlar, orbit de gelozie. 

Fapta s-a produs în locuința comună în care victima și criminalul locuiau, în localitatea Murfatlar. Apelul a fost făcut în seara de 1 iulie, la ora 20.52, chiar de către bărbatul criminal, care a anunțat că și-a omorât soția cu cuțitul, lovind-o în gât. Echipajul medical și cel de poliție ajuns la fața locului au găsit femeia într-o baltă de sânge, prezentând mai multe plăgi înjunghiate, ulterior fiind confirmat și decesul.

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști la fața locului și a fost reținut. Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment.

În timpul audierilor, a bărbatului și a rudelor acestora, s-a stabilit că de mult timp, bărbatul era foarte gelos, obișnuind să își urmărească soția și chiar să o înregistreze video și audio. La fel ar fi procedat și înainte de a comite crima și a chemat-o pe soție să îi arate o înregistrare în care lui i se părea că se întâmplă ceva. Pentru că femeia nu i-a confirmat ceea ce credea el că vede, a văzut negru în fața ochilor, a pus mâna pe un cuțit și a lovit cu sete, de mai multe ori. Procurorii nu au reușit să numere loviturile, acest lucru urmează a se întâmpla la necropsie.

Fiul celor doi și alte rude au confirmat faptul că bărbatul era orbit de gelozie, dar fără a avea motiv, ei fiind și în divorț din această cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*