Un antrenor de arte marțiale din Ovidiu a fost reținut de către polițiști pentru agresiune sexuală asupra a trei minore – elevele sale

Antrenorul de 40 de ani este cercetat de către polițiști pentru trei fapte de agresiune sexuală, comise din 2016 și până în prezent, victimele având vârstele între 7 și 8 ani. Totul a ieșit la iveală după ce mama ultimei victime a făcut plângere.

Faptele au fost comise la locuința suspectului, acolo unde acesta are o sală de sport unde ține cursurile de arte marțiale. Ultima faptă a fost comisă luna aceasta,  victima având opt ani. Aceasta a fost singura care le-a spus părinților în data de 21 martie despre faptul că sensei-ul a pipăit-o în zonele intime și a încercat să o sărute. În urma sesizării făcute la poliție, oamenii legii i-au făcut o vizită individului. Acesta a recunoscut faptul că a agresat-o sexual pe eleva sa, dar și că în anii trecuți a mai avut același comportament și cu alte fete: în iunie-iulie 2017 cu o fată de 8 ani, iar în perioada toamna 2015 – vara 2016, cu o fată de 7 ani.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 31 martie a.c., să fie prezent Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*