Ultima șansă pentru a vizita “Târgul de Sănătate și Frumusețe” de la Maritimo

Târgul de Sănătate și Frumusețe de la Maritimo
Târgul de Sănătate și Frumusețe de la Maritimo

Duminică, 17 Aprilie, se încheie cele trei zile ale Târgului de Sănătate și Frumusețe de la Maritimo Shopping Center. În tot acest timp vizitatorii au avut ocazia să întâlnească reprezentanți ai celor mai importante companii medicale la nivel regiolan, dar și ale celor mai apreciate saloane de înfrumusețare și centre de sănătate SPA și Wellness.

A treia ediție a acetui eveniment se adresează publicului larg şi reprezintă o oportunitate de actualizare a informaţiilor privind gama de servicii medicale şi de înfrumuseţare disponibilă în Constanţa. Vizitatorii au încă ocazia să facă un tur printre standurile expozanților și să descopere cele mai moderne metode de tratare a diverselor afecțiuni. Totodată, mai e timp să te informezi cu privire la serviciile medicale de care poți beneficia în cadrul celor mai apreciate unităţi de profil din judeţ

Medicii sau specialiștii din domeniul medical pot să ofere un sfat în cadrul târgului și te pot ajuta să îți personalizezi un pachet de servicii de sănătate cu un discount oferit exclusiv astăzi.

Cei mai norocoși dintre vizitatori vor câștiga premii în vouchere gratuite la pachete de analize, consultații și alte investigații medicale, terapii de remodelare corporală, tratamente faciale și ședinte de masaj.

Programul de vizitare al ultimei zile este de la ora 10:00 până la ora 22:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*