Trei copii răniți în urma unui accident rutier petrecut în Constanța. Ambele șoferițe aveau 40 ani și conduceau același tip de mașină

În urma impactului, trei minori au fost răniți. FOTO IPJ Constanța

Un accident rutier s-a produs luni seară pe raza municipiului Constanța, în zona Șoseaua din Vii. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit trei minori răniți, dar au și constatat o serie de coincidențe.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în seara de 9 aprilie în jurul orei 18.35, o femeie în varsta de 40 de ani, din Constanța a condus auto marca Opel, pe Șoseaua din Vii și ajungând la intersecția cu strada Democrației, nu a oprit la indicatorul „OPRIRE“. A pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Opel, condus de o altă femeie, din Constanța, tot în vârstă de 40 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei minori, unul în vârstă de 10 ani, iar ceilalți doi în vârstă de 5 ani, toți pasageri în primul auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*