Trafic blocat pe strada Rândunelelor din Năvodari. RAJA intervine la o avarie

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

 

Pentru remdierea unei avarii la conductă de transport ape menajere de pe stradă Rândunelelor din Năvodari, SC RAJA SA a blocat circulația pe această stradă începând de pe 28 iunie 2017 și până pe 29 iunie 2017, oră 18,00. În această perioadă, circulația este deviată pe traseul stradă Rândunelelor-str. Mării-str. Sănătății-str. Albinelor-str. Rândunelelor. Inițial, în cursul dimineții de 28 iunie a.c., echipele de intervenție au încercat remedierea avariei fără blocarea traficului, dar în urmă decopertării zonei s-a constatat necesitatea înlocuirii unui segment pe o lungime de aproximativ 40 metri, tronson aflat la o adâncime de peste 4 metri. Conductă de refulare cu diametrul de 800 mm, ce preia apele uzate din zonele Depozitul 10, Tabără de Copii și zonă de Est a orașului are o vechime de aproape 60 ani, acest tronson urmând să fie înlocuit prin proiectul cu finanțare europeană Programul Operațional Infrastructura Mare-POIM. Pentru a asigură serviciul de preluare a apelor uzate pentru abonații deserviți, echipele de intervenție au montat o conductă provizorie, ce by-pass-eaza zonă avariei.
Pentru fluidizarea traficului, zonă a fost împrejmuita corespunzător, iar la față locului sunt prezente două echipaje ale Poliției Locale Năvodari.
Biroul de presă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*