Trafic blocat pe Șoseaua Mangaliei din Constanța în noaptea de sâmbătă spre duminică

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru înlocuirea unei porțiuni, cu o lungime de 24 metri din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe Șoseaua Mangaliei, SC RAJA SA va bloca traficul rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică, 24 spre 25 septembrie 2016, de la ora 22,00 până la ora 08,00 dimineața, pe Șoseaua Mangaliei, pe tronsonul delimitat de sensul giratoriu de la intersecția cu strada Hatman Arbore și până la intersecția semaforizată cu strada Pandurului. În acest interval, traficul rutier va fi deviat pe ruta Șoseaua Mangaliei – strada Hatman Arbore – strada Meșterul Manole – strada Pandurului – Șoseaua Mangaliei.

Lucrarea este mult îngreunată de faptul, că din cei 24 metri, pe o lungime de 18 metri, exact pe toată lățimea străzii Șoseaua Mangaliei, se va monta o singură bucată de conductă la o adâncime de 2,5 metri, ceea ce a și dus la blocarea în totalitate a drumului.

Având în vedere restricționarea circulației auto pe acest tronson, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă. Pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată și Poliția Locală, iar în zona lucrărilor vor fi 2 echipaje care vor dirija traficul pe ruta ocolitoare.

“Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că echipele de intervenție vor face tot ce este necesar pentru limitarea efectelor nedorite şi vor încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt.

Menţionăm că furnizarea de apă potabilă nu este afectată, tronsonul nou fiind montat în paralel cu cel vechi.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*