Terase de pe plaja Modern, la un pas de a fi închise de către OPC

Control OPC Constanta autoservire mamaia carne expirata. FOTO OPC Constanta

Tocmai când își frecau mâinile și își făceau socotelile pentru weekendul acesta când pe plajă Modern se ține Neversea, au primit vizită comisarilor de la Protecția Consumatorilor. Vizită a scos la iveală aspecte pe care clienții nu le văd și care încalcă legislația în domeniul alimentație publice.

Tocmai pentru că afluxul de persoane din acest weekend se anunța a depășii 100.000 de persoane, comisarii de la Protecția Consumatorului au vrut să se asigure că cei care vor oferi servicii de alimentație publică în zonă nu vor pune în pericol sănătatea clienților. drept urmare, localurile din zonă plajei Modern au fost luate la bani mărunți. Surprizele nu au întârziat să apăra. La două dintre locațiile verificate, Terasă Ana Modern și Terasă Vrajă Mării au fost găsite în bucătărie produse expirate. Au fost lăsate invitații pentru administratori să se prezinte la sediul OPC în cursul zilei următoare, cel mai probabil măsură ce va fi luată va fi închiderea temporară a localurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*