Teatrul de Stat Constanța deschide noua stagiune cu premiera pentru “Ursul” de Cehov

Ursul de Cehov, în premieră la Teatrul de Stat Constanța
Ursul de Cehov, în premieră la Teatrul de Stat Constanța

O piesă de Cehov, în regia lui Felix Alexa este cea care deschide stagiunea 2016 – 2017 la Teatrul de Stat Constanța. Spectatorii sunt așteptați pe 1 octombrie, la ora 19.00 să vadă premiera piesei “Ursul”.

În distribuție sunt Marius Bodochi, Dana Dumitrescu și Marian Adochiței, iar scenografia este semnată de Carmencita Brojboiu.

“Ursul, o bijuterie de constructie dramatica, partitura in care geniul comic cehovian exploreaza cu voluptate natura surprinzatoare si totusi aceeasi a relatiilor intre femei si barbati.

Un spectacol plin de vitalitate, mustind de inventie comica, variatiuni spectaculoase de ritm si portretizari actoricesti de un haz filigranat si viguros”, transmit reprezentanții Teatrului de Stat din Constanța.

Pe 2 octombrie, la ora 19.00, are loc o nouă reprezentație pentru “Uciderea lui Gonzago”. Piesa lui Nedialko Iordanov a fost regizată și adaptată de Ion Sapdaru, cu decorurile lui Mihai Pastramagiu și costumele realizate de Alina Dincă Pușcașu.

În distribuție apar: Tani Ştefu,Dana Dumitrescu, Mihai Sorin Vasilescu, Andu Axente,Georgiana Mazilescu, Cosmin Mihale, Dan Cojocaru, Alina Manţu, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Maria Lupu,Andrei Cantaragiu, Florentin Roman, Alexandru Medveghi, Alexandru Iacov și Abdul Cair Latip.

Rezervările se fac la telefon 0241.488.612.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*