Te-ai plictisit de plajă? Mergi la Delfinariu și Microrezervația Constanța

Unul dintre delfinii care vă așteaptă în fiecare zi. FOTO Cătălin Schipor
Unul dintre delfinii care vă așteaptă în fiecare zi. FOTO Cătălin Schipor

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a trecut, de la 1 iulie, la program și tarife de vară. Marele avantaj al turiștilor este că plătesc de acum un singur bilet pentru a avea acces la Delfinariu, Microrezevație și Expoziția de Păsări exotice.

Delfinariul este situat în Constanța, pe Bulevardul Mamaia, nr. 255. Pentru informații suplimentare poți să suni la 0241 481 230.

Tarif unic Delfinariu, Microrezervație, Păsări exotice:
• 40 lei – adulţi
• 10 lei – elevi, studenţi
Pentru copiii sub 7 ani intrarea este liberă

Tarif Microrezervație
• 8 lei – adulţi
• 2 lei – elevi, studenţi

Tarif Planetariu
– 8 lei adulti
– 2 lei elev/student

Programul s-a modificat și el. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii poate fi vizitat între orele 9.00 și 19.30. Spectacolele la Delfinariu au loc la orele 15.00, 17.00 și 19.00, iar o demonstrație durează aproape jumătate de oră. La Planetariu au loc demonstrații la orele 9.30, 11.00, 12.00, 14.00, 15.30 și 16.30.

Tarif Acvariu
• 20 lei – adulţi
• 5 lei – elevi, studenţi.

Acvariul situat pe Faleza Cazinoului din Constanța poate fi vizitat în fiecare zi între 9.30 și 20.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*