Târgul Floriilor deschide seria evenimentelor de primăvară în județul Constanța. Primăria Ovidiu vă invită la o degustare de borș de pește

Târgul Floriilor debutează la Ovidiu
Târgul Floriilor debutează la Ovidiu

Primăria Ovidiu se pregătește de sărbătoare. “Târgul Floriilor” debutează pe 31 martie pe Platoul Centrului Cultural “Elena Roizen” din oraș.

Evenimentul, organizat alături de Centrul Cultural “Elena Roizen”, Inomar Cluster, Poiana lui Ovidiu și Țăranii Dobrogeni este programat să dureze 2 zile.

În tot acest timp, vizitatorii din tot județul Constanța vor avea ocazia să cumpere produse și preparate tradiționale de Paști, direct de la producătorii dobrogeni. Va exista și o expoziție de animale vii pentru cei care vor să cumpere mielul de sărbători.

Evident, nu putea să lipsească nici borșul de pește sau saramura lipovenească. Cei care vor ajunge la Târgul Floriilor vor putea să deguste preparatele specifice Dobrogei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*