Târgul de Iarnă se deschide pe 12 decembrie la Constanța. 11 zile de concerte, cadouri și preparate tradiționale

Targul de Iarna Constanța
Targul de Iarna Constanța

După ce scăpăm de alegeri, începem să ne bucurăm cu adevărat de iarnă. Consiliul Județean Constanța inaugurează Târgul de iarnă de la Constanța, luni, 12 decembrie, de la ora 17.00.

Evenimentul se desfășoară în perioada 12 – 23 decembrie și aduce în același loc peste 100 de comercianți de cadouri, producători agricoli dar și meșteri populari. Mâncarea tradițională și evenimentele muzicale au fost și ele incluse în program.

Cei mici vor avea ocazia să se întâlnească și cu Moș Crăciun.

Iată programul complet:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*