Supărat că i-a fost furat Mercedesul fratelui din fața clubului, un constănțean a scos pistolul și a început să amenințe

Pistolarul din fața clubului a fost reținut și s-a ales cu dosar penal

O petrecere în clubul LUV din Constanța s-a lăsat cu dosare penale pentru mai multe persoane. Doi tineri au furat o mașină, iar fratele proprietarului, încercând să dea de hoți, a scos un pistol și a început să amenințe.

Faptele s-au petrecut în noaptea de sâmbătă, în clubul LUV din Constanța. Un tânăr venit aici împreună cu prietenii să petreacă, și-a lăsat cheile de la mașină, un Mercedes E220, în geaca unui prieten. La un moment dat, acesta a început să facă scandal din cauza unei fete, așa că a fost dat afară de către agenții de securitate, haina cu cheile mașinii rămânând înăuntru. Alți doi petrecăreți, de 24 și 25 de ani, au sustras haina și după ce au găsit cheile au hotărât să sustragă mașina.

La scurt timp, proprietarul mașinii a constatat că i-a fost furată mașina, așa că și-a sunat fratele geamăn. Acesta a mers la club cu o falcă în cer și una în pământ, înarmat cu un pistol cu bile șia  început să facă scandal, căutând vinovații. I s-a pus pata pe un tânăr de 18 ani, pe care l-ar fi agresat și amenințat cu arma.

„La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 05.00, bărbatul ar fi amenințat cu un pistol cu bile, un tânăr, de 18 ani, în fața unui club din Constanța,“ au precizat polițiștii constănțeni.

Agresorul a fost reținut inițial pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 21 ianuarie, a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Între timp, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au dat de urma suspecților de furt și a mașinii, aceasta fiind ascunsă la Plopeni, în curtea bunicilor unuia dintre ei. Cei în cauză au fost reținuți inițial pe bază de ordonanțe pentru 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de  21 ianuarie a.c., au fost prezentați Judecătoriei Constanța care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*