Sunteți așteptați la Aeromania cu păturici, scaune şi umbreluţe şi fără grătare, adică la “Chic Picnic”

La Aeromania se pregătește un altfel de picnic

Duminică, 15 iulie, Aeroportul Alexandru Podgoreanu va fi gazda unui eveniment în premieră: “Chic Picnic” sau “a treia zi de Aeromania”.

Părinţi, pitici, bunici şi iubitori ai zborului indiferent de vârstă sunt invitaţi începând cu orele 11.00 la Aeroportul Tuzla cu păturici, scaune şi umbreluţe şi fără grătare – pentru a păstra atmosfera elegantă, dar şi pentru că preparatele numai bune de mâncat la iarbă verde se găsesc deja în oferta furnizorilor autorizaţi. Zona de food-court este amenajată de către organizatori împreună cu Hangar 67 Café. Pe toată durata zilei, Rock FM va întreţine atmosfera la Aeroport cu cea mai bună muzică.

Pentru iubitorii zborului, organizatorii au pregătit oferte promoţionale, începând de la 285 de lei / persoană / zbor. Biletele vor fi disponibile în curând în reţeaua bilete.ro, iar zborurile se pot face în ziua picnicului sau în orice altă zi stabilită de comun acord cu organizatorii. Fotografiile sau filmările deasupra mării şi plajelor vor fi cu siguranţă amintiri memorabile în portofoliul personal sau pe reţelele de socializare.

Copiii sunt aşteptaţi cu spaţii de joacă special amenajate, unde sunt pregătite diverse activităţi distractive şi educative. Atelierul de cusut Kitisimo va aduce în premieră corturile personalizabile, perfecte pentru o zi însorită, dar şi pentru un moment de relaxare indoor.

“Cum s-a născut această idee? Ca răspuns la două întrebări: Dacă vrei să zbori, de ce să stai în sala de aşteptare pentru o îmbarcare în avion, când şederea ta se poate transforma într-un picnic foarte plăcut? Iar dacă vrei să îţi petreci duminica la iarbă verde, alături de prieteni, să asculţi muzică bună– de ce să nu vezi şi avioanele de aproape?
Şi, pentru că toate acestea aveau nevoie de un nume, le-am spus chic picnic pe aeroport. Iar accesul este liber”, spune Cristina Mitchievici, event manager Aeromania.

Ziua de duminică, destinată picnicului şi zborurilor de agrement, încheie festivalul Aeromania, desfăşurat pentru prima dată pe parcursul a trei zile.

În prima zi a festivalului – vineri, 13 iulie sunt programate: conferinţa pe teme aviatice organizată în parteneriat cu Pria Events, o expoziţie cu drone şi workshop-ul de fotografie susţinut de Nikon, partenerul Aeromania.

Sâmbătă, 14 iulie este rezervată showului aviatic la care vor fi prezenţi Jurgis Kairys, Semin Öztürk, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Hawks of Romania, Forţele Aeriene Române ROAF, Forţele Navale Române NAVY, flota Regional Air Services, elicoptere şi paraşutişti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*