Studenții din Constanța, invitați la Internship. KMG International pune la bătaie și 10 burse de studiu

Rafinăria Petromidia. FOTO Adrian Boioglu
Rafinăria Petromidia. FOTO Adrian Boioglu

Grupul KMG International, prin companiile membre, anunță lansarea programului de internship ediția 2017, adresat unui număr de 141 de studenți care vor să-și dezvolte abilitățile profesionale și aptitudinile tehnice pentru o carieră de succes în industria de petrol și gaze. Programul se va desfășura pe parcursul anului, începând din luna august pentru platformele Năvodari și Ploiești și din aprilie până în octombrie pentru sediul central din București.

“Programele de internship fac parte din strategia KMG International de a investi în resursa umană, nu doar în cadrul companiei, ci și în interesul comunităților în care își desfășoară activitatea. Aceste programe sprijină transferul de cunoștințe de la experții noștri către noile generații, care abia își încep cariera. Din 2002 până în prezent, peste 1000 de absolvenți de liceu și facultate au urmat programele noastre  de internship, iar cei mai buni dintre aceștia și-au început cariera în cadrul KMG International”, a declarat Simona Popovici, Group HR Director. 

În cursul anului, 100 de studenți sunt așteptați să participe la internship în cadrul celor două rafinării ale Grupului, iar alți 41 vor fi pregătiți la sediul central din București pentru poziții corporative. Tinerele talente vor fi instruite de profesioniști ai Grupului în diverse  segmente de operațiuni, precum rafinare și petrochimie, analize de laborator, mentenanță, planificare, managementul riscurilor, siguranță ocupațională și protecția mediului, finanțe și contabilitate, resurse umane, achiziții și marketing.

Programul se adresează în special studenților ce provin din universități din Constanța, Ploiești și București cu care Grupul a semnat protocoale de colaborare pe diverse proiecte. Mai mult, KMG International va acorda 10 burse de studiu studenților de la universitățile cu profil de petrol și gaze din Constanța și Ploiești care înregistrează rezultate deosebite la învățătură.

Studenții interesați să ia parte la programul de internship își pot depune dosarele de înscriere pe pagina oficială a Grupului KMG International, pe pagina de LinkedIn sau trimițând un CV  pe email la adresa internship@rompetrol.com. Procesul de selecție constă în evaluarea candidaților pe baza aptitudinilor tehnice și de relaționare, a dorinței lor de dezvoltare a cunoștințelor și implicare în diverse activități extra-curiculare, a energiei și entuziasmului, a dorinței de a crește și a se implica în cadrul unei echipe, a atitudinii pro-active și a deschiderii către nou. La încheierea programului, studenții pot alege să rămână în companie ca angajați, în limita locurilor vacante.

Anual, la finalizarea programelor, peste 50% din participanți au rămas ca angajați în cadrul diverselor companii membre ale KMG International, în diferite sectoare de activitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*