Străzi închise circulației de Ziua Marinei

Ziua Marinei 2015. FOTO Ovidiu Oprea
Ziua Marinei. FOTO Ovidiu Oprea

Cu ocazia manifestărilor organizate de Ziua Marinei, Poliția Locală informează cetățenii că, în perioada 14.08.2016-15.08.2016, polițiștii locali, în cooperare cu efective ale IPJ Constanța și Jandarmeriei, vor desfășura activități specifice de fluidizare a traficului rutier și pietonal, dar și de menținere a ordinii și liniștii publice în zona peninsulară, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură a perturba buna desfășurare a evenimentului.

“Recomandăm constănțenilor și turiștilor care participă la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei Române să utilizeze cu precădere mijloacele de transport în comun, iar în cazul utilizării autovehiculului să respecte indicațiile forțelor de ordine. Totodată, vă anunțăm că în data de 15 august, pentru fluidizarea traficului pietonal şi evitarea blocajelor rutiere, accesul autovehiculelor va fi restricţionat între orele 07.00-15.00, astfel:

         -bulevardul Regina Elisabeta, între intersecţia cu strada Termele Romane şi strada Remus Opreanu;

         -strada Remus Opreanu, între intersecţia cu bulevardul Regina Elisabeta şi strada Marinei;

         -strada Marinei, începând cu intersecţia acesteia cu strada Remus Opreanu, până la Hotelului Palace”.

Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul nostru apelând numărul de telefon 0241/484.205 dispecerat Poliția Locală Constanța sau la numărul 112, apel unic de urgență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*