Stagiu de practică în cadrul SPIT Constanța

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6
Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

În perioada 14 mai – 3 iunie 2018, în cadrul SPIT Constanța își vor desfășura stagiul de pregătire practică un grup de studenți și masteranzi, în baza convenției-cadru de colaborare cu Facultatea de Științe Economice a Universității “Ovidius” din Constanța.

Activitatea are drept scop consolidarea cunoștințelor teoretice și formarea de abilități cu privire la gestionarea impozitelor și taxelor locale sub coordonarea mentorilor în cadrul programului de instruire.

Tinerii vor fi repartizați la diferite servicii ale Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pentru a se familiariza cu specificul acestora și pentru a acumula experiență în domeniu. Acestora li se vor prezenta instituția, unitățile componente, principalele activități, domeniile și problemele de specialitate în conformitate cu Legea nr. 258/2007 privind practica elevilor și studenților.

La finalul stagiului de practică, studenții vor primi calificative (slab, satisfăcător, bine, foarte bine, după caz) în urma evaluării nivelului de dobândire a competențelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*