Sistemul de Bike Sharing din Constanța, pe repede-înainte. Primăria cumpără 20.000 de cartele și le vrea imediat

Stația Black Sea Bike este ascunsă de bănci. FOTO V. M.
Mobilier stradal. FOTO V. M.

Am mai scris despre sistemul de Bike Sharing din Constanța – o idee foarte bună, dar implementată prost. Primăria Constanța a publicat recent regulamentul de funcționare, iar multe dintre ideile de acolo i-au nemulțumit pe constănțeni.

Administrația locală a publicat anunțul de achiziție pentru cele 20.000 de cartele pentru bicicliști pe 13 septembrie și vrea ca totul să se întâmple în doar trei zile. Valoarea tranzacției este de 96.000 lei, iar cerințele sunt speciale.

Cartelele trebuie să fie rezistente la caldură, umiditate, câmpuri magnetice și telefon mobil, să nu rupă ușor și să conțină un cip special, totul într-o dimensiune mai mică decât a unui card bancar.

Partea cea mai ciudată a acestui anunț de achiziție este că Primăria Constanța vrea dosarele depuse în două zile – până pe 16 septembrie la ora 14.00. Firma declarată câștigătoare are la dispoziție apoi 5 zile pentru a livra cartelele, după ce comanda este dată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*