Sezonul competițional de yachting offshore își deschide oficial porțile – a început Regatta Setsail

Zeci de ambarcațiuni se întrec în prima regattă din România din acest an. FOTO CtNews.ro

Peste 30 de ambarcațiuni cu vele așteaptă cu nerăbdare să deschidă pe mare sezonul competițional de offshore (bărci mari). SetSail – Black Sea International Regatta, prima regatta de bărci mari din 2018 și-a deschis pe 17 mai porțile, la Marina Limanu.

Organizată sub egida Federației Române de Yachting, cu o durată de patru zile și un traseu îndrăzneț ca lungime, competiția reprezintă o adevărată provocare pentru concurenții care au dus, peste iarnă, dorul regattelor.

Primul start se dă vineri, 18 mai,  zi în care sunt programate două curse lungi, pe traseul Mangalia – Eforie Nord și retur. În zilele de sâmbătă 19 mai  și duminică 20 mai sunt programate a se alerga alte șase curse, mai scurte, în apropierea portului Mangalia.

Cei care doresc să urmăreasca un spectacol de vele pe mare pot admira competiția de pe faleza Mangalia sau plajele stațiunilor cu deschidere la Marea Neagră dintre Mangalia și Eforie Nord.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*