Sesiunea de comunicări științifice studențești CADET-NAV 2018

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

În perioada 19 – 21 aprilie, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează cea de-a 40-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice studențești CADET-NAV 2018.

La ediția din acest an s-au înregistrat 215 studenți cu 197 de lucrări ce abordează tematici din secţiunile: Navigație și transport, Științe militare și informații, Inginerie și management, Inginerie electrică, Armament și comunicații, Inginerie mecanică, Științe fundamentale, Limbi străine.

Lucrările vor fi susținute de studenți de la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Academia Tehnică Militară din Bucureşti, Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, Institutul Medico-Militar, București, Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Universitatea din Petroșani, Academia Navală “Nikola Vaptsarov” din Varna, Bulgaria, Academia Navală din Polonia, Universitatea “Piri Reis” din Istanbul, Turcia și Academia Maritimă Națională din Odessa, Ucraina. Deschiderea oficială va avea loc vineri 20 aprilie, ora 10.00 în Aula „Viceamiral Ioan Coandă”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*