Se anunță un weekend minunat pentru iubitorii de drifturi

In weekend vor fi multe motoare turate la Constanța și mult miros de cauciuc ars

Peste 40 de piloţi din România şi Bulgaria vor participa la cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Drift, care se va disputa în acest week-end în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, peste 10.000 de spectatorii fiind aşteptaţi să ia parte de la evenimentul din calendarul Mamaia Style.

De la start nu vor lipsi toţi cei care în trecut şi-au adjudecat titlurile de campioni naţionali în driftul românesc, Traian Buşe, Răzvan Frăţianu, Călin Ciortan, Istvan Szabo, Sorin Ene şi Stefan Stefanov fiind pregătiţi să ofere publicului un show incendiar de-a lungul celor două zile de competiţie. De asemenea, câştigătorul de anul trecut al rundei de la malul mării, Krasimir Stefanov, va reveni în campionatul românesc special pentru acest eveniment, la care va concura şi fiica acestuia în vârstă de 17 ani, Kristalina Stefanova, la clasa Semi Pro.

 

„Ne bucurăm să revenim la Constanţa, etapa de aici este una extrem de spectaculoasă şi unde publicul ne-a primit de fiecare dată cu braţele deschise. Nu doar eu, ci şi ceilalţi piloţi, suntem convinşi că ne vom ridica la nivelul aşteptărilor”, a spus Sorin Ene.

 

Ene ocupă locul secund în clasamentul general, fiind depăşit doar de Călin Ciortan, în timp ce podiumul este completat de Vlad Stănescu. O victorie a unuia dintre ei la Constanţa poate fi decisivă în economia clasamentului final cu o etapă înainte de final.

 

„Ne continuăm strategia de atragere de evenimente către Mamaia, litoralul românesc şi Delta Dunării. Pentru al doilea an consecutiv, continuăm în forţă parteneriatul cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Romanian Drift Community cu această etapă Mamaia Style. Pe lângă faptul că îi vom avea alături de noi pe sportivi de top ai Constanţei, cei prezenţi la etapă vor avea şi ocazia să ia parte la Drift Experience, o tură de circuit din dreapta pilotului. Turiştii din Mamaia şi Constanţa se vor bucura să admire maşinile de drift ce vor fi expuse vineri, 3 august, la Piaţeta Cazino Mamaia şi vor fi invitaţi, prin promovarea pe care o adresăm hotelierilor, să participe sâmbătă şi duminică, la un spectacol de adrenalină şi culoare!”, a declarat Corina Martin, vicepreşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

 

Sâmbătă, de la ora 10:00, vor începe antrenamentele libere, iar calificările vor avea loc începând cu ora 17:00. Duminică, battle-urile mult aşteptate sunt programate să se desfăşoare începând cu ora 16:15.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*