Școala Spectrum din Constanța oferă burse de studiu pentru elevii performanți

Scoala Spectrum Constanta
Scoala Spectrum Constanta

Elevii performanți din Constanța au ocazia să beneficieze de condiții excelente de studiu și de un mediu performant, competitiv, în baza burselor educaționale oferite de Școala Spectrum Constanța.

Pentru cei interesați, Şcoala Gimnazială Spectrum va organiza o testare la limba română și matematică pe data de 26 Mai 2017, începând cu ora 10:00, chiar la sediul școlii. La această testare pot participa toți elevii care în anul 2017-2018 vor fi în clasele a V-a, a VI-a, a VII-a şi a VIII-a.

Şcoala oferă elevilor cu cele mai bune rezultate reduceri de până la 100% din taxa de şcolarizare, în limita locurilor disponibile în fiecare clasă.

Oferirea de burse școlare pentru elevii performanți este deja o tradiție la Școala Spectrum Constanța, la fel ca și obținerea de rezultate extraordinare la olimpiade și concursurile naționale.

Anul acesta , la olimpiada națională de matematică s-au calificat 10 elevi de la Spectrum Constanța, la cea de fizică – 5 elevi, informatică – 5 elevi, spaniolă – o elevă şi limba latină – o elevă.

“Rezultatele obținute de elevii noștri vorbesc de la sine despre performanța educațională a Școlii Spectrum Constanța. De la an la an, elevii noștri sunt mai competitivi, mai determinați să obțină performanță în tot ceea ce fac, indiferent că este matematică, informatică sau limbi străini. Suntem mândri de elevii noștri, de succesele lor și dorim să promovăm acest spirit competitiv printre cât mai mulți elevi, motiv pentru care acordăm în continuare numeroase burse școlare elevilor constănțeni”, a declarat Faruk Erduran, managerul Școlii Spectrum Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*